Pickles voor bikkels

Ok, eerlijk is eerlijk: we zijn als een blok gevallen voor die naam, want hoe origineel is dat? Maar ja met een toffe naam alleen kun je het niet redden natuurlijk dus we probeerden de producten uit. Producten met fijne namen als Mango Django, The Beetles en Zucchini Houdini… En we vielen nog een beetje harder… Want als je op zoek bent naar origineel tafelzuur met een geweldige smaak dan hoef je niet verder te zoeken. De mannen van Pickels voor Bikkels verkopen ze en Tom heeft ze vanaf nu op de kraam.

 

In vier smaken. Dus ga zeker langs om te proeven! Of bestel ze hier via de webshop (binnenkort!)

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
X