Pimp je salade!

Foto gemaakt voor het boek van Nicky Ophey “On a mission”

Pimp je salade

In de tijd dat ik opgroeide en het inkoop beleid van de gemiddelde huisvrouw- of man nog drastisch anders was dan het nu is, had je niet veel keuze. Sla bestond over het algemeen uit een krop sla, tomaatjes, ei en komkommer. Met zo’n foute sladressing uit de supermarkt. Ok, mijn moeder was geen keukenprinses dus voor haar was dat waarschijnlijk al heel wat. Maar je had in die tijd natuurlijk ook veel minder keuze. Broccoli had zijn intree nog niet gedaan en heel veel andere groentes waren er gewoon simpelweg nog niet. Dus ik kan het mijn moeder niet kwalijk nemen dat ze ietwat fantasieloos was bij het bedenken van de sla.

Gelukkig zijn die tijden echt volledig veranderd en kun je de meest fantastische salades maken en wij helpen je daarbij door de allerlekkerste olie en azijn voor die salades hier te verkopen! 🙂 Nou wat wil je nog meer.

Kleine vakantie

Als je nu meteen naar de winkel “rent” (digitaal dan he) dan even een kleine mededeling: we zijn namelijk tot 20 februari even op vakantie naar zonniger oorden. Je order kun je uiteraard gewoon plaatsen maar de verzending vindt dan niet voor de 20e februari plaats. Het is maar dat je het weet! Voor nog meer salade inspiratie kun je natuurlijk altijd even een kijkje nemen op Simone’s Kitchen!

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
X